Meny

Vår meny er sesongbasert og i stadig utvikling.

Vi bruker utelukkende råvarer fra planteriket og handler så mye som mulig fra lokale bønder.

I tillegg til å bruke sessongens råvarer tilpasser vi også vår matlagningsstil til årstidene.

Vår menyer varierer etter hva som er tilgjengelig. Under kan du se et eksempel på Full Bellies.

Sett av 2,5 timer til å nyte det hele.

Kom og feir våren med oss.

Frem til 17. Mai byttes våre retter i rekordfart med de nye råvarene som popper opp. Vi vil dele dette med flest mulig å setter derfor ned prisen på vår meny på onsdager og torsdager til kr 700,-

Full Bellies 980,- / Vinpakke 890,-

Full Bellies:

snack 1,2,4,7

gresskar, mandel, ssamjang 2,4,5

gulbete, rendang, puffet korn  4,5


faxepotet, svart hvitløk, potetskum 4,5


sellerirot, granskudd og vin jaune 3,4,6

havretaco med grillet shiitake fra topp sopp 1,4,5

jordbær fra sommeren, sitronverbena, sichuan pepper 

bergamot, marengs, granskudd 4,2

1 (soya), 2 (nøtter), 3 (sesam), 4 (gluten), 5 (sulfitter), 6 (sennepsfrø), 7 (selleri),

8 (lupin)

VINKART - Spring 2024

VI HAR ÅPENT TIL Lunsj På lørdager

På lørdager dekker vi på til en lang og god lunsj med 4 retter og mulighet for masse godt i glasset.

Bordsetting kl 12.30 og 14.00

Booking her